Over budget totaal zorg.


Vijf jaar geleden ben ik gestart met budget totaal zorg. Jarenlang heb ik bij financiële instanties gewerkt. Daarbij kwam ik regelmatig in contact met klanten met financiële problemen. Op dat moment kon ik hen niet altijd de hulp bieden die ik graag wilde. Dit heeft mij doen besluiten om voor mezelf te beginnen als budgetcoach, budgetbeheerder en bewindvoerder.

Ik vind het belangrijk om mijn cliënten te ontzorgen en rust te bieden. Niet alleen op korte termijn, maar vooral ook op langere termijn. Mijn aanpak is persoonlijk, laagdrempelig en met een positieve insteek. We kijken niet achteruit. Wat gebeurd is, is gebeurd. We kijken vooruit en gaan ons uiterste best doen om de financiën op orde te brengen en om samen herhaling te voorkomen. Ik word hierbij ondersteund door een deskundig team van administratief medewerkers, die klaar staan voor de eerste telefonische opvang en voor het beantwoorden van vragen.

Wilt u een keer kennis maken?
Bel! Ik vertel u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

over

Sharon ten Haaf – Ansems

Uw budget, onze zorg!